Închide

Nicuşor Dan: În București se vor amenaja pieţe volante şi spaţii deschise suplimentare

Avatar
piață agroalimentară producători locali

Fotografie de Fotoworkshop4You pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Nicușor Dan, primarul general al Municipiului București, a anunțat că municipalitatea bucureşteană va amenaja pieţe volante şi spaţii deschise suplimentare, pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli să-şi vândă marfa.

Pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli care nu-şi vor putea vinde marfa în pieţele închise din Capitală (a căror funcţionare va fi temporar suspendată pentru a limita răspândirea COVID-19), municipalitatea bucureşteană va amenaja pieţe volante şi spaţii deschise suplimentare. Am convenit acest lucru în urma unei discuții telefonice cu premierul Ludovic Orban, ca măsură specială pentru susținerea micilor producători din jurul Bucureștiului și a bucureștenilor care cumpără astfel de produse de pe piața țărănească, a scris Nicușor Dan sâmbătă, pe contul său de Facebook.

Primarul Capitalei a precizat că viitoarele locații ale piețelor vor fi anunțate din timp.

Identificăm zilele viitoare locaţiile şi le anunţăm din timp. Legumele, fructele şi lactatele produse în comunele limitrofe Capitalei trebuie să-şi găsească loc în continuare pe piaţa bucureşteană, a mai precizat Nicuşor Dan.

scroll to top