Închide

Numărul de utilizatori activi ai Twitter a crescut cu 7 milioane de la un trimestru la altul

Avatar
Le Gouvernement Nigerian Annonce L Interdiction De Twitter Dans Le Pays Sur Twitter

Sursă foto: Reuters via Paris Match

Timp de citire: < 1 minut

Gigantul american Twitter a înregistrat în al doilea trimestru un beneficiu net şi o cifră de afaceri mai bune decât era prevăzut conform analizelor, cu 206 milioane de utilizatori activi, scrie Le Figaro, potrivit News.ro.

După anunţ, piaţa a reacţionat pozitiv, înregistrând 4,64% dintre schimburile electronice ulterioare la închiderea Wall Street.

Numărul zilnic de utilizatori aşa-numiţi “generabili”, adică cei care sunt expuşi reclamelor pe platformă, a crescut cu 7 milioane de la un trimestru la altul, atingând 206 milioane la sfârşitul lui iunie, când piaţa conta pe 205,9 milioane.

Adesea criticată pentru tonul anumitor schimburi şi circulaţia comentariilor care instigă la ură, Twitter spune că şi-a îmbunătăţit capacitatea de a depista mesaje cu un limbaj puternic.

De asemenea, Twitter a înregistrat o creştere puternică a veniturilor din publicitate, cu 17% faţă de trimestrul anterior şi aproape s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (+ 87%), până la 1,05 miliarde de dolari.

În total, veniturile au ajuns la 1,19 miliarde de dolari, faţă de 1,06 preconizate, în timp ce venitul net pe acţiune a ajuns la 8 cenţi, faţă de 7 aşteptat de piaţă.

scroll to top