Închide

O austriacă și copiii ei moștenesc 470 de milioane de euro de la un reputat creator italian de modă

Avatar
Cavalli Si Eva Maria Duringer

Foto: © IMAGO/Nebinger-Orban/ABACA

Timp de citire: 2 minute

Celebrul designer italian Roberto Cavalli a fost căsătorit încă din 1980 cu Eva Maria Düringer (foto), o austriacă din landul vestic Vorarlberg, fostă Miss Austria în 1977 și Miss Europe în 1977/1978. Reputatul creator de modă lasă moștenire impresionanta sumă de 470 de milioane de euro austriecei de 64 de ani și celor trei copii ai lor.

Creatorul de modă și antreprenorul italian Roberto Cavalli a murit pe 12 aprilie în locuința sa din Florența, la vârsta de 83 de ani. Cavalli, care a devenit celebru în special pentru ținutele sale cu aspect de piton și pentru imprimeurile extravagante cu animale, era căsătorit din 1980 cu Eva Maria Düringer din Vorarlberg, cu care are trei copii. Designerul le-a lăsat astfel o sumă uriașă de 470 de milioane de euro, conform Kleine Zeitung.

Roberto Cavalli a fost un renumit creator de modă italian, cunoscut pentru modelele sale extravagante și luxoase. Începând cu anii ’70, el a modelat lumea modei cu imprimeuri de animale sălbatice, materiale opulente și tăieturi senzuale. Casa sa de modă omonimă, Roberto Cavalli, este iubită de celebrități și de pasionații de modă din întreaga lume pentru creațiile sale pline de farmec.

Cavalli și Düringer au locuit într-o proprietate luxoasă din Florența timp de peste 35 de ani. Casa dispune de un living cu pardoseală din marmură, un șemineu din piatră, o verandă închisă cu sticlă, o cameră rustică de oaspeți, precum și o piscină plus o baie de aburi din piatră. Locuința este bogată în opere de artă, de la picturi renascentiste la lucrări contemporane.

Studioul lui Cavalli era situat într-o clădire separată. Printre animalele de companie ale reședinței se numără câini, păsări și pești tropicali, relatează oe24.at.

În 1980, austriaca atunci de doar 20 de ani s-a căsătorit cu unul din membri juriului Miss Universe, nimeni altul decât celebrul Roberto Cavalli, de care a divorțat în 2010 la Florența, în Italia.

Născută pe Lacul Konstanz, la Bodensee, în Austria, Eva Maria Düringer a lucrat aproape toată viața la compania Cavalli, în calitate de designer și ambasador de imagine.

scroll to top