Închide

O directoare Carrefour ajunge la Sameday pentru a coordona peste 3500 de oameni

Avatar
Ana Krasovschi

Foto: retail.ro

Timp de citire: 2 minute

Sameday atribuie conducerea ariei de resurse umane Anei Krasovschi care în ultimii 20 de ani a avut rolul de directoare de resurse umane la Carrefour România. În Sameday, Ana Krasovschi urmează să coordoneze echipa de 3.500 de angajați și colaboratori ai operatorului de curierat, având ca principală responsabilitate dezvoltarea strategiei de resurse umane.

Astfel, Ana Krasovschi va ocupa poziția de People, Culture & Organization Director. Krasovschi a fost prima angajată a HBO România, unde a fost timp de trei ani HR Coordinator, și unul dintre primii membri ai echipei Carrefour România.

„Am găsit la Sameday spiritul, valorile și oamenii alături de care-mi doresc să încep să construiesc din nou. Sameday este rezultatul a 14 ani de pasiune și ambiții puse împreună de o echipă alături de care vreau să fiu. Este locul unde am multe de făcut, iar energia mea și cunoștințele pot avea impact asupra oamenilor și a afacerii. Cred că avem multe de făcut împreună, mai ales că Sameday este o companie cu o creștere accelerată, și mă bucur că pot contribui la dezvoltarea sa din interior”, a declarat Ana Krasovschi, People, Culture & Organization Director, pentru retail.ro.

În primele nouă luni ale anului echipa Sameday a crescut cu aproximativ 50% ca numar de oameni cu activități suport.

Compania de curierat Sameday a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de aproximativ 400 de milioane de lei, cu 142% mai mult, față de 2019. Pentru al șaselea an consecutiv, vânzările companiei au depășit o creștere anuală de 80%.

Dinamica afacerii vine pe fondul creșterii ratei de utilizare a comerțului electronic, în contextul pandemiei de COVID-19, dar și ca urmare a investițiilor constante în tehnologie și în dezvoltarea capacității logistice, anunță curierul.

Pentru a-și extinde capacitatea de livrare și sortare și a extinde rețeaua de lockere easybox, în anul 2020, compania a investit peste 20 de milioane de euro în dezvoltarea direcțiilor strategice.

Anul acesta, Sameday a anunțat extinderea în Ungaria, acolo unde compania va furniza, începând cu anul acesta, servicii complete de curierat.

Cu o experiență de peste 14 ani pe piața din România, Sameday este compania de curierat care are o echipă de peste 3.500 de angajați și parteneri. Compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1.500 de lockere easybox.

scroll to top