Închide

Ömer Tetik, CEO BT: Dacă mergi la supermarket sau la mall, cumpără ceva produs în România

Avatar
Omer Tetik

Foto: ghiseulbancar.ro

Timp de citire: < 1 minut

Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania, recomandă tuturor să caute produsele românești când ajung la supermarket sau la mall pentru a ajuta economia locală. Acesta a făcut mai multe declarații de susținere a mediului de afaceri românesc, lovit de pandemie.

”Dacă poți să iei decizii rapide, să implementezi rapid, dacă ai oameni competenți, atunci faci față provocărilor pe termen scurt, pe termen lung. Asta a fost o lecție importantă, să fim pregătiți, să nu rămânem în șabloanele noastre de banking tradițional. Cred că cu toții ne-am reamintit că sănătatea e pe primul loc și am început să fim mai atenți pentru colegii noștri, pentru clienții noștri. (…) Am început să glumim între noi că nu echipa de management, dar de fapt Covid a fost factorul de accelerare a digitalizării.Probabil că unele lucruri pe care le-am implementat în mai erau acum în implementare”, a declarat Ömer Tetik, conform Republica.ro.

Banca Transilvania a lansat campania #CumpărăDeLângaTine Challenge, prin care angajații băncii îi îndeamnă pe români să cumpere produse și servicii locale.

”Este un lucru foarte ușor să cumperi produse românești. Când te duci la hipermarket, supermarket, când te duci la mall, dacă ești ceva mai atent să cumperi ceva made in România, de fapt, indirect, te ajuți și pe tine. Asta înseamnă o investiție în țara ta, în continuare”, conchide CEO-ul Ömer Tetik

scroll to top