Închide

OPPO a lansat trei telefoane pentru divertisment online: modele A72, A31 şi A12

Avatar
646x404

Foto: adevărul.ro

Timp de citire: 2 minute

OPPO, cel mai nou brand de smartphone-uri prezent și pe piața din România, a lansat pe plan local noi modele din seria A, printre care se numără smartphone-urile A72, A31 şi A12.

Destinate unui public tânăr, pasionat de divertisment online, modelele sunt deja disponibile în magazinele fizice şi online ale principalilor retaileri locali de electronice, precum şi în ofertele operatorilor de telefonie mobilă, anunță adevărul.ro.

OPPO A72

Smartphone-ul OPPO A72 are un design rafinat, dar şi funcţii hardware şi software puternice care îl fac capabil să se adapteze oricărui scenariu de utilizare.

Având o capacitate de 4GB RAM , 128 GB spaţiu de stocare şi o baterie de 5000 mAh, randamentul smartphone-ului este îmbunătăţit vizibil. Prin ecranul de 1080P Neo-Display şi camera AI Quad Camera de 48MP, OPPO A72 reprezintă un smartphone care reuneşte tehnologii actuale şi dinamice, oferind o experienţă ieşită din comun utilizatorilor.

OPPO A72 este echipat cu procesorul Qualcomm 665 şi dispune de sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcţionării aplicaţiilor, astfel că perfomanţa telefonului este îmbunătăţită.  Aceasta este suţinută şi de bateria puternică care dispune de tehnologia Flash Charge 18W având o autonomie a bateriei ridicată, iar sistemul de reverse charge permite încărcarea telefonului unui prieten.

OPPO A31

OPPO A31 are un ecran de 6,5 inci care oferă o experienţă vizuală clară şi foarte plăcută. Camera triplă AI (cu lentilă macro) permite realizarea unor portrete extrem de reuşite în orice mediu. Deşi dispozitivul dispune de un spaţiu de stocare între 64 şi 128 GB, prin cele trei sloturi de card disponibile, acesta poate ajunge chiar la 256 GB.

OPPO A31 dispune de o baterie de 4230 mAh, care oferă o autonomie de până la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD, până la 7 ore de jocuri online sau până la 11 ore de redare audio*.

OPPO A12

OPPO A12 oferă utilizatorilor setări obişnuite cum ar fi cititorul de amprentă plasat pe spatele telefonului, procesor Octa-Core şi cameră duală AI însă calitatea acestor funcţii fac din acest model o adevărată opţiune pentru utilizatorii de telefoane entry-level.

Sistemul de operare proprietar, ColorOS 6.1 permite îmbunătăţirea vieţii digitale ale utilizatorilor având un Smart Assistant care reuneşte toate aplicaţiile deschise pentru a facilita accesarea informaţiilor din home screen. De asemenea, Smart Sidebar este un „portal magic” dispus pe marginea telefonului prin care se permite trecerea rapidă dintre aplicaţii.

În ceea ce priveşte sunetul, OPPO A12 se asigură că utilizatorii exeriementează cu adevărat toate notele prin sistemul Smart Sound Effects Dirac, un mod de optimizare al sunetului care trece automat la cele mai potrivite setări audio recunoscând dacă este vorba de jocuri, audio sau video.

scroll to top