Închide

(P) MOCCA EXPERT anunță finalizarea proiectului de investiții pentru retehnologizarea societății

Avatar
europe, eu, democracy

Fotografie de Wolkenkrieger pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Antet Fonduri Ue Crop

27.05.2024

Anunț finalizare proiect: PROIECT DE INVESTIȚII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII

MOCCA EXPERT SRL anunță finalizarea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 159196, finanțat în cadru POC –  Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economie”, Acţiunea 4.1.1 BIS – Investiţii în retehnologizare în domeniul alimentare, tipul de proiect: “Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”.

Perioada de implementare proiectului a fost de la data semnării contractului, la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor și nu a depăși data de 31.05.2024(perioada prelungita cu acordul autoritatilor) și are o valoare totală de 4.780.403,74 lei, valoarea cofinanțării UE de 2.011.483,23 lei.

Data de începere a proiectului: 29.12.2022

Data de finalizare a proiectului: 27.05.2024.

Obiectivul general al proiectului a fost redresarea si imbunatatirea competitivitatii economice a companiei MOCCA EXPERT SRL si consolidarea pozitiei pe piata datorita unor avantaje competitive care sa ii permita cresterea dimensiunii pietei adresate.

Rezultate așteptate ale proiectului au fost:

  1. 6 echipamente achizitionate: Linie de productie alimentara – 1 buc, Linie de pregatire si procesare alimente – 1 buc, Linie depozitare rece si neutra – 1 buc, autoutilitara electrica cu frig – 2 buc, Linie productie semipreparate alimentare – 1 buc si un software ERP-CRM. Din care 20.59% reprezinta investitii prietenoase cu mediul care contribuie la atenuarea schimbarilor climatice si a poluarii mediului si minim 10% din investitii reprezinta digitalizarea solicitantului.
  2. Productivitate crescuta cu 15% in anul 3 de sustenabilitate.
  3. Numar de angajati mentinuti in anul 3 de sustenabilitate in conformitate cu numarul mediu de angajati existenti in anul 2021.

Informații suplimentare se pot obține la:

MOCCA EXPERT SRL

Persoana de contact: DRAGOS ANAMARIA, Manager de proiect

Telefon: 0734881034

Adresa de e-mail: ana@pitas.ro

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

scroll to top