Închide

Palelologu: “Tăcerea lui Iohannis, asurzitoare, bubuitoare. Lasă în urmă un câmp de ruine”

Avatar
Paleologu

Foto: Facebook Theodor Paleologu

Timp de citire: < 1 minut

Theodor Paleologu a comentat scandalul de plagiat în care este implicat ministrul Lucian Bode, sâmbătă, pe B1 TV, și a afirmat ironic că tăcerea președintelui Klaus Iohannis „este bubuitoare, este asurzitoare de-a dreptul”.

Întrebat despre tăcerea Președintelui în legătură cu cazul de plagiat al lui Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, Theodor Paleologu a remarcat:

„Tace, mă rog, tăcerea lui este bubuitoare, este asurzitoare de-a dreptul”.

„Nu în urmă cu o lună și ceva spuneam că Iohannis lasă în urma lui un câmp de ruine (în PNL, n.r.)? Exact asta se întâmplă, un câmp de ruine, pentru că Bode antrenează PNL în prăbușirea lui, este limpede. Cu fiecare zi în plus, PNL pierde, pierde, pierde, pierde! Data trecută noi vorbeam despre Schengen și că partidul care iese cel mai prost, din păcate, din această poveste e PNL”, a adăugat fostul ministru.

„Eu cred că domnul Bode are și probleme în a înțelege ce i se spune, pentru că sigur ții minte cum a venit foarte încântat de la discuțiile cu omologul austriac, deci eu tind să cred că n-a înțeles ce i-a spus”, a continuat el.

Pe de altă parte, Theodor Paleologu s-a arătat de părere că există și o serie de „probleme sistemice” la baz și că „poporul însuși are o atitudine de dispreț față de educație”.

„Dincolo de asta, îți spun, sunt probleme sistemice. Pe de o parte, cum spuneam, există o atitudin generală față de educație – și acesta este doar vârful vizibil al aisbergului. E mult mai grav, de fapt, pentru că această racilă profundă atinge o mare parte din societatea românească”, consideră Paleologu.

scroll to top