Închide

Pandemia, profitabilă pentru curieri: UPS estimează venituri peste așteptările pieței

Avatar
Assets Img Media Ups20hev

Foto: 3blmedia.com

Timp de citire: < 1 minut

Gigantul logistic United Parcel Service Inc (UPS) a estimat, marți, venituri pentru întregul an peste așteptările pieței, cauzate de ratele de transport mai mari și de cererea din partea clienților de comerț electronic mai profitabili, transmite Reuters.

Volumul livrărilor pentru UPS și rivalul FedEx Corp a crescut vertiginos în timpul pandemiei de COVID-19 în ceea ce privește cumpărăturile online, comercianții cu amănuntul din SUA raportând vânzări de 886,7 miliarde de dolari mai bune decât se așteptau în timpul sezonului crucial al sărbătorilor.

UPS, cea mai mare companie de livrare din lume, a declarat că se așteaptă la venituri de aproximativ 102 miliarde de dolari în 2022, depășind estimările Wall Street de 100 de miliarde de dolari, potrivit Refinitiv-IBES.

Acțiunile companiei cu sediul în Atlanta au crescut cu 5,6% în tranzacțiile premarket.

Veniturile totale în trimestrul al patrulea au înregistrat un record de 27,77 miliarde de dolari, depășind estimarea medie de 27,06 miliarde de dolari.

Venitul net ajustat în al patrulea trimestru a crescut la un nivel record de 3,15 miliarde dolari, sau 3,59 dolari pe acțiune, de la 2,33 miliarde dolari sau 2,66 dolari pe acțiune, cu un an mai devreme.

UPS a mai spus că se așteaptă să-și atingă obiectivele privind veniturile consolidate și marja operațională pentru 2023 cu un an mai devreme.

scroll to top