Închide

Pasionat de pariuri sportive? Cum ești impozitat dacă joci online?

Avatar
ai generated, cats playing poker, poker

Fotografie de nokono pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Fiind un domeniu perfect legal, toate veniturile obținute de pe urma pariurilor câștigătoare sunt impuse impozitării. Altfel spus, se plătesc taxe pentru toate veniturile obținute din pariuri sportive, așa că fiecare parior responsabil trebuie să fie documentat din acest punct de vedere.

Mai precis, este important să știi că dacă joci la case de pariuri online (AICI ai lista principalelor case) și obții câștiguri pe care le retragi, atunci trebuie să plătești impozit pentru acestea.

Totuși, există atât vești bune cât și vești rele, iar pe toate le vei descoperi în rândurile următoare.

Să începem cu veștile bune, deoarece probabil că și tu îți dorești la fel. Te întrebi cum se plătește impozitul la pariuri? Vestea bună este următoarea: nu trebuie să faci nimic în acest sens. Asta deoarece casele de pariuri sunt responsabile de plata impozitelor pe care le datorezi statului.

Mai precis, dacă ai obținut câștiguri din pariuri sportive și ai efectuat o retragere, cel mai probabil că ai observat deja că în contul tău bancar ajunge o sumă mai mică în comparație cu cea pentru care ai efectuat cererea de retragere. Banii care îți lipsesc reprezintă impozitul pe care trebuie să îl plătești la stat.

Casele de pariuri online rețin la sursă impozitele pe care le datorezi și le redirecționează către stat. În acest fel, vestea bună este că nu va trebui să faci nimic concret pentru a plăti aceste impozite.

Dacă nici tu nu iubești birocrația, cel mai probabil că această veste te va bucura.

scroll to top