Închide

Pentru a reduce costurile, Victoria’s Secret concediază o parte din manageri

Avatar
hd wallpaper, woman, shopping

Fotografie de satyatiwari pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Victoria’s Secret & Co, unul dintre cei mai cunoscuți producători și retaileri de lenjerie intimă din lune, a anunțat o reorganizare corporativă, pentru a reduce costurile, dar și pentru a-și crește cota de piață și, implicit, vânzările, transmite Retail.ro.

Operațiunile Victoria’s Secret vor fi îmbinate cu cele ale Pink, divizia lor de produse de beauty. Va deveni o singură entitate, ce va fi condusă de Amy Hauk, CEO-ul Pink din ultimii patru ani.

Victoria’s Secret concediază, de asemenea, 160 de oameni din funcții de conducere, echivalentul a aproximativ 5% din forța de muncă de la biroul său central. Astfel, din trimestrul al treilea al anului în curs, estimează că va economisi aproximativ 40 de milioane de dolari, anual, conform unui comunicat de presă, citat de Retaildive.

„În ultimul an, am progresat într-o revoluție atentă a afacerii noastre prin redefinirea mărcii VS și reconstruind strategia noastră de creștere (…) Cu revoluția mărcii noastre în curs de desfășurare și câștigând avânt, acum este momentul să ne reimaginam structura noastră de conducere pentru a ne alinia mai bine cu peisajul consumatorilor în schimbare și a deveni mai eficientă ca organizație”, a declarat Martin Waters, CEO-ul Victoria’s Secret & Co.

Unirea mărcilor companiei sub conducerea lui Amy Hauk „va aduce mai multă concentrare și disciplină” în merchandising și va accelera lucrurile, a spus Waters.

Victoria’s Secret a pierdut din cota de piață

Victoria’s Secret are ceva teren de acoperit. A pierdut din cota de piuață, în ultimii ani, deoarece mulți consumatori au trecut la mărci al căror marketing reflectă mai bine vremurile.

„Prin anunțul de astăzi, credem că Victoria’s Secret & Co. continuă să ia deciziile corecte pentru a se îndrepta către un VS modern, inclusiv integrarea digitalului cu magazinele, refacerea relevanței și îmbunătățirea sortimentului lor și va analiza metode oportuniste pentru a-și crește afacerile”, sunt de părere analiștii B Riley Susan Anderson și Alec Legg, citați de Retaildive.

scroll to top