Închide

Platformele de streaming ale Disney călcă pe urmele concurentului Netflix

Avatar
Disney Plus 2 630x325

foto: gadget.ro

Timp de citire: < 1 minut

Platformele de streaming ale Disney, inclusiv Hulu și ESPN vor face o schimbare majoră în conturile utilizatorilor.

Disney interzice partajarea parolelor pe serviciile sale de streaming, călcând pe urmele concurentului Netflix.

Într-un e-mail adresat miercuri abonaților Hulu, compania a declarat că va începe să adauge limitări privind partajarea contului începând cu 14 martie, relatează CNN.

Acordurile cu utilizatorii spun că Disney poate analiza conturile utilizatorilor pentru a se asigura că acestea respectă regulile de partajare a parolelor. Cei care încalcă termenii ar putea avea conturile limitate sau închise, conform acordurilor de utilizare.

Măsura a fost sugerată de directorul general al Disney, Bob Iger, în luna august, care a declarat că societatea intenționează să abordeze problema partajării parolelor în 2024.

“Cu siguranță am stabilit acest lucru ca fiind o prioritate reală”, a declarat Iger în cadrul apelului pentru câștiguri din al treilea trimestru fiscal al Disney. “De fapt, credem că există o oportunitate aici pentru a ne ajuta să ne creștem afacerea”.

Iger este așteptat să vorbească în cadrul apelului privind câștigurile din primul trimestru fiscal al Disney, pe 7 februarie, ceea ce ar putea aduce mai multă lumină asupra planurilor Disney de a aborda problema parolelor pe cele trei servicii de streaming ale sale.

Termenii actualizați ai acordului de utilizare al Disney au fost anunțați după o acțiune de succes a Netflix împotriva schimbului de parole, care a dus la o explozie de noi abonați, deoarece cei care împrumutau parole de la apropiați au fost nevoiți să își creeze propriile abonamente.

Săptămâna trecută, Netflix a anunțat că a înregistrat un număr record de abonați începând cu trimestrul al patrulea.

scroll to top