Închide

Poșta Română a reluat trimiterile către Federația Rusă

Avatar
Posta Romana Teapa

foto: idevice.ro

Timp de citire: < 1 minut

Compania Naţională Poşta Română a reluat expedierile către Federația Rusă de joi, 16 iunie 2022, în timp ce aceste servicii rămân suspendate în continuare pentru Belarus. În același timp, traficul poștal către Ucraina înregistrează întârzieri mari, avertizează Poșta Română.

„Traficul poștal pentru Ucraina va înregistra, în continuare, timpi mai mari de circulație, deoarece trimiterile poștale sunt expediate pe cale aeriană și terestră, utilizând serviciile operatorilor poștali din Republica Moldova și Polonia”, arată compania.

Poșta Română a anunțat într-un comunicat că începând de joi, 16 iunie 2022, reia „activitatea de acceptare la prezentare pentru toate tipurile de trimiteri” (curierat rapid, corespondență, colete) pentru destinația Federatia Rusă, fără a preciza însă mijlocul de transport folosit.

„Rămâne suspendat serviciul de prezentare pentru trimiterile internaționale cu destinația Belarus”, menționează Poșta Română în comunicat.

Compania Naţională Poşta Română informa în data de 28 februarie, la patru zile după declanșarea invaziei ruse în Ucraina, că suspendă activitatea de acceptare la prezentare pentru toate tipurile de trimiteri (EMS, corespondență, colete) cu destinația Rusia și Belarus, precizând că această situație este cauzată de starea de securitate incertă în această zonă.

scroll to top