Închide

Premierul: Rectificarea bugetară se va realiza în prima decadă a lunii august

Avatar
Rectificare Bani Buget

Foto: g4media.ro

Timp de citire: < 1 minut

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că rectificarea bugetară va fi făcută în prima decadă a lunii august, menţionând că există angajamente care trebuie respectate, respectiv reducerea cu 10% a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii la fiecare minister în parte.

“La nivelul Guvernului am discutat, discutăm de dinainte să intrăm în ultima lună a primului semestru. Ieri, am avut o discuţie mai consistentă pentru că, aşa cum am decis, urmează ca rectificarea bugetară să se producă în prima decadă a lunii august şi există acele angajamente pe care noi trebuie să le respectăm, acea reducere de 10% a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii de la fiecare minister în parte”, a afirmat prim-ministrul, într-o conferinţă de presă, după vizita la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice din Râmnicu Vâlcea.

El a adăugat că trebuie asigurată şi implementarea programelor “Sprijin pentru România”. “Există, de asemenea, analiza prin care să putem să continuăm asigurarea coerenţei implementării programelor ‘Sprijin pentru România'”, a spus Ciucă, citat de TVR.

scroll to top