Închide

Profi inaugurează noul concept de magazin denumit “Monaco”. Ce cuprinde și unde este situat?

Avatar
Primul City Monaco Timisoara2

Foto: Profi

Timp de citire: < 1 minut

Joi a fost inaugurat la Timișoara primul Profi City având îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești, format cunoscut in interiorul companiei sub denumirea de “Monaco”, anunță compania printr-un comunicat de presă.

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate in zone de trafic intens si de birouri, Profi City are o suprafata mai mare si un sortiment mai bogat, fiind conceput ca un mic supermarket pentru zone rezidentiale, destinat celor care cumpara pentru a completa ceea ce poate au omis sa-si ia cand si-au facut cumparaturile principale in magazine mai mari.

Fata de vechiul Profi City, noul format este dotat cu vitrina asistata, zona gastro si coffee corner.

La vitrina asistata se gasesc mezeluri de la furnizori locali, specialitati din carne de oaie, de porc, de pui si de curcan, varietati de branza si cascaval. Zona gastro oferă pizza, burgeri, sandvisuri, prajituri, patiserie, placinte si paine.

De la inceputul anului, Profi a inaugurat 31 de magazine si pana la sfarsitul lui 2021 urmeaza sa mai deschida alte peste 200. Profi numără 1433 de magazine in 642 de localitati si aproape 22.000 de angajati.

scroll to top