Închide

Publică acum BANNER PERMANENT pe homepage, la 4 ani de AFACERI.news! Preț imbatabil: doar 444 euro

Avatar
Banner 4 Ani De Afaceri.news
Timp de citire: 2 minute

Promoția lunii mai, luna aiversară AFACERI.news, vizează publicarea de banner publicitar (cu link activ spre site-ul clientului sau contul său de social media). Publicarea pe homepage a bannerului PERMANENT se tarifează doar 444 euro net pentru o lună întreagă.

Publicația noastră, specializată pe economie și mediul de afaceri, publică anunțuri privind fondurile și proiectele europene, implementate de firme și antreprenori care își dezvoltă afacerile cu finanțări acordate prin granturi și programe din bani europeni.

Doar în cursul lunii aprilie, afacerea Dvs poate fi promovată printr-un banner PERMANENT pe homepage (dimensiuni posibile vedeți AICI), vizibil de circa jumătate de milion de utilizatori, pe cel mai curat portal economic și de afaceri din România: fără senzațional, fără titluri mincinoase, fără reclame agasante. Doar economie. Nu vorbărie. Totul la 444 euro+TVA, la 4 ani de AFACERI.news

Nu exagerăm cu reclamele pentru a nu fi invazivi. Vrem să ne puteți citi lejer, fără a apela la ad-block și fără a vă întrerupe articolele de clipuri enervante.

Beneficiile publicării:

  • poziționare superioară în homepage
  • sute de mii de afișări lunare
  • apartenența la o comunitate serioasă de cititori și potențiali clienți
  • susținerea presei de calitate, independentă și neafiliată politic.

Publicări anunțuri de presă pentru granturi cu bani europeni sau PNRR

Prețurile pentru publicarea anunțurilor de presă obligatorii pentru granturi și proiecte europene rămân neschimbate. Anunțurile sau comunicatele de presă, obligatorii conform legii, vor fi postate în secțiunea de top Finanțe/Fonduri UE, iar la cererea clientului, și în publicații din presa scrisă.

Venim în întâmpinarea antreprenorilor cu pachete de prețuri și discount-uri imbatabile, aferente anunțurilor care vizează proiectele europene:

1 anunț: 130 euro+TVA

2 anunțuri: 230 euro+TVA

3 anunțuri: 330 euro+TVA

Pentru un număr mai mare de anunțuri contractate, vom personaliza o ofertă și mai avantajoasă.

Beneficiile apariției anunțului Dvs. privind proiectele de accesare a fondurilor pe AFACERI.news

publicare imediată în ziua primirii comenzii

poziționarea preferențială anunțului, cu evidențierea în secțiunea  de top Finanțe/Fonduri UE

menținerea pe homepage a anunțului evidențiat cel puțin 72 de ore 

menținerea permanentă a anunțului pe portalul economic AFACERI.news

Anunțurile sau comunicatele de presă vor fi marcate, în titlu, cu (P) – publicitate/advertorial. Conținutul și elemente grafice pentru identitatea vizuală cerute de regulamente la publicarea anunțurilor/comunicatelor de presă, vor fi furnizate de către client.

Pentru publicarea bannerului, anunțului sau a comunicatului de presă privind proiectul pe care îl derulați, vă rugăm trimiteți solicitarea Dvs. pe adresa: info@afaceri.news

scroll to top