Închide

Rambo și John McClane, noi personaje în ultimele variante ale jocului Call of Duty

Avatar
Call Of Duty Rambo John Mcclane Die Hard Skins Leak

Foto - screenrant.com

Timp de citire: 2 minute

Call of Duty a confirmat că Rambo și John McClane, doi eroi ale filmelor de acțiune din anii 80 și 90, se vor alătura Call of Duty: Warzone, multiplayerul-ului Black Ops Cold War și Call of Duty: Mobile, ca parte a unei actualizări de la mijlocul sezonului.

Ambele personaje vor fi disponibile în toate cele trei jocuri Call of Duty active în prezent începând cu 19 mai la ora 21:00 PT / 12:00 ET. Cei doi vor fi disponibili pentru Call of Duty Mobile pe 20 mai, scrie ign.com.

John McClane și Rambo intră în luptă

John McClane, interpretat de Bruce Willis în seria Die Hard, este un polițist care se află într-o situație cu luare de ostatici în clădirea Nakatomi Plaza. Pe de altă parte, Rambo, eroul interpretat în filme de Sylvester Stallone, este un fost soldat în forțele speciale, trădat de supraveghetorii săi,  are trebuie să se ascundă pentru a se răzbuna.

Personajele amintite au lansat două francize de acțiune de mare succes, cu mult înainte ca supereroii să ocupe cinematografele.

McClane va fi disponibil în pachetul „Die Hard”, care va fi difuzat atât în magazinele Black Ops Cold War, cât și în Warzone, în perioada 19 mai – 18 iunie și include Operatorul McClane, o mișcare fatală, trei planuri de arme – o pușcă tactică , două SMG-uri și o pușcă de asalt – o carte de vizită legendară și o emblemă, un ceas Epic și un talisman Epic Weapon.

Rambo va fi disponibil în același timp în pachetul „Rambo”, care îl include pe Rambo, două mișcări fatale, arcul și săgeata sa, trei planuri de arme – o pușcă de asalt, un LMG și un cuțit – o carte de vizită legendară și o emblemă; și Epic Watch și un talisman .

Dincolo de cele două personaje, Nakatomi Plaza din Die Hard și Survival Camps și CIA Outpost din Rambo vor fi adăugate pe harta Verdansk pentru o perioadă limitată de timp. Aceste locații celebre sunt recreate pentru a juca și lupta în Call of Duty: Warzone.

scroll to top