Închide

Rareș Bogdan sperie din nou pensionarii speciali. Angajații din Poliție și Armată, vizați și ei

Avatar
Timp de citire: < 1 minut

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a ieșit la rampă la negocierile între PNL, PSD și UDMR, privind formarea unui nou Guvern. Rareș Bogdan a cerut ca toate pensiile de serviciu, inclusiv cele ale foștilor militari și polițiști, să nu mai fie majorare de la 1 ianuarie 2022.

Conform surselor bugetul.ro, prim-vicepreședintele PNL a făcut o solicitare împotriva securiștilor, magistraților, precum și a foștilor lucrători din Poliția Română și Armată.Rareș Bogdan a luat atitudine în ședința PNL-PSD-UDMR și a cerut ca pensiile de serviciu să nu mai crească din ianuarie 2022.Totodată, Bogdan a cerut majorarea vârstei de pensionare pentru lucrătorii din aceste categorii.De asemenea, Rareș Bogdan a dorit ca vârsta de pensionare pentru magistrați, polițiști și lucrătorii din Servicii să urce la 55 de ani pentru femei și 60 de ani pentru bărbați.

Mai mult, conform informațiilor intrate în presă, Rareș Bogdan a intervenit în favoarea celor cu pensii de până în 2.500 de lei, cerând o majorare pe care acești pesionari chiar să o simtă în buzunar.

scroll to top