Închide

Reduceri pentru utilizatorii versiunilor piratate oferite de Microsoft Office

Avatar
Windows7 Laptop

Foto: microsoft.com

Timp de citire: < 1 minut

Utilizatorii versiunilor piratate de Microsoft Office primesc reduceri pentru cumpărarea licenţelor Microsoft 365.

În loc să-i mai sperie cu mesaje privind ilegalitatea piratării software, Microsoft încearcă, mai nou, să convingă utilizatorii versiunilor piratate de Office să cumpere abonamente lunare la preţuri mai mici.

Interfaţa grafică a programelor din suita Microsoft Office folosite fără licenţă a început să afişeze un mesaj prin care utilizatorii sunt încurajaţi să achiziţioneze o licenţă Microsoft 365 cu 50% reducere în primul an.

Astfel, un “pirat” ar putea plăti 35 de dolari pentru primul an de abonament la Microsoft 365 Personal sau 50 de dolari pentru Microsoft 365 Family.

Cele două tipuri de abonamente aduc acces la programele Word, Excel, PowerPoint şi OneNote, alături de 1TB sau până la 6TB spaţiu de stocare OneDrive, potrivit News.ro.

Oferta este valabilă doar pentru subscripţiile Microsoft 365, nu şi pentru suita de sine stătătoare Office, întrucât Microsoft încearcă să convingă cât mai mulţi clienţi, inclusiv piraţii, să plătească abonamente anuale în locul unui preţ de achiziţie unic.

scroll to top