Închide

Retailerul Sainsbury’s plănuiește o nouă experiență de cumpărături pentru clienții săi din UK

Avatar
costa, coffee, latte

Fotografie de StockSnap pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Sainsbury’s își unește forțele cu Costa Coffee pentru a lansa noi experiențe în cafenele pentru cumpărătorii din Marea Britanie, potrivit Retail Gazette.

Lanțul de cafenele va investi peste 3 milioane de lire sterline pentru a deschide 11 cafenele în magazinele Sainsbury’s în cursul anului 2024, cu un nou design modern.

Măsura va crea peste 100 de noi locuri de muncă, cu oportunități de formare disponibile pentru membrii echipei, a declarat Costa.

Prima cafenea a fost deschisă la începutul acestei luni în supermagazinul Sainsbury’s Farlington din Portsmouth, creând nouă noi locuri de muncă.

Colaborarea se bazează pe parteneriatul continuu al Costa cu gigantul alimentar, care a dus la plasarea a 1.000 de aparate Costa Express în magazinele și benzinăriile sale, care au vândut 10 milioane de cești de cafea în 2023.

“Știm că clienților le place comoditatea de a se putea opri pentru o băutură, o gustare sau un prânz așezat în timp ce își fac cumpărăturile și credem că magazinele Costa Coffee vor oferi o oportunitate fantastică de a face acest lucru în cadrul supermarketurilor Sainsbury. De aceea, suntem încântați să ne bazăm pe colaborarea noastră existentă cu Costa Coffee pentru a lansa această nouă opțiune fantastică pentru clienții din magazinele noastre în cursul anului viitor și abia așteptăm să aflăm ce părere au”, a declarat irectorul de alimente proaspete al Sainsbury’s, Richard Crampton.

Supermarketul și-a dezvăluit recent noua strategie actualizată, denumită “Next Level Sainsbury’s”, în care a prezentat modul în care va crește profiturile, punând pe primul loc alimentele, cardul Nectar și comoditatea – împreună cu un nou set de economii de costuri de 1 miliard de lire sterline.

Pornind de la impulsul dat de planul său anterior “Food First”, directorul general al Sainsbury’s, Simon Roberts, a afirmat că planul va contribui la trecerea la nivelul următor, menționând că se află “abia la începutul redescoperirii a ceea ce este capabilă această afacere”.

scroll to top