Închide

Retailerul spaniol Mango, venituri peste așteptări în 2021. Depășește nivelul pre-pandemic?

Avatar
Image Gallery Close Up

Foto: press.mango.com

Timp de citire: < 1 minut

Lanțul spaniol de modă Mango se așteaptă să depășească, anul acesta, vânzările înregistrate înainte de pandemie, în 2019, deoarece cifrele sale de la jumătatea anului au depășit cu ușurință așteptările analiștilor, arată Retail Detail.

În primele șase luni ale acestui an, veniturile Mango au crescut cu 21% față de aceeași perioadă a anului trecut. Vânzările au fost deosebit de puternice în mai și iunie, cu cifre la niveluri pre-pandemice.

Retailerul spaniol investește puternic în extinderea canalului său online de ani de zile, așa că nu este o surpriză faptul că realizează cel mai mare progres în acest domeniu: vânzările online au crescut din nou cu 37% în prima jumătate a anului. Comparativ cu acum doi ani, creșterea este chiar de 85%. Mango își realizează deja 46% din venituri prin comerțul electronic și și-a reiterat obiectivul anterior de a sparge bariera simbolică de un miliard de euro în vânzările online din acest an.

CEO-ul Toni Ruiz a spus că rezultatele îl fac optimist în ceea ce privește restul anului. Prin urmare, el se bazează pe vânzări anuale care depășesc nivelul din 2019 – care a fost de 2,3 miliarde de euro, scrie FashionUnited

scroll to top