Închide

Să fii bogat este „plictisitor”. Asta crede milionarul Bitcoin

Avatar
bitcoin, coins, virtual

Fotografie de PIRO4D pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Bărbatul care și-a aruncat economiile de-o viață în criptomoneda Bitcoin și a devenit milionar a declarat că a fi bogat este plictisitor și că nu merita să se poată pensiona mai devreme.

Investitorul spune că se simte ca și cum ar fi folosit un “cod de trișare” și că nu merită averea, după ce un “pariu norocos” pe criptomonedă i-a adus o grămadă de bani.

Lucrând ca și creator de conținut timp de aproape un deceniu – o carieră care i-a oferit hoteluri de lux, cine luxoase și posibilitatea de a călători în întreaga lume – bărbatul și-a văzut salariul crescând de la aproximativ 25.000 de lire sterline la de zece ori mai mult decât această sumă.

El spune că “nu a dobândit niciodată gustul pentru lucruri scumpe” și că, în schimb, a economisit o parte din salariu în fiecare an.

În 2014, el a descoperit Bitcoin și spune că “a căzut într-o gaură de iepure adâncă” și a investit aproape tot ce economisise în această monedă – o mișcare periculoasă și incredibil de riscantă, scrie DCNews.ro.

Criptomonedele sunt extrem de volatile și pot urca sau coborî rapid, investitorii riscând atât de mulți bani cât sunt dispuși să investească în ele.

Publicând pe Reddit, investitorul a spus: “Știu că mulți dintre cei de aici cred că Bitcoin este un joc de noroc speculativ uriaș și, după ce ați trecut printr-o creștere și o scădere majoră, predicați corului.

Indiferent, îmi place ideea și am căzut adânc în gaura de iepure – citind și vizionând fiecare bucată de conținut pe care am putut-o găsi.

“În decurs de un an și jumătate, am investit aproape tot ce am economisit în el – gândindu-mă că veniturile mele mă vor face să mă întorc în urmă chiar dacă se va încheia. (Din nou, o nebunie/nebunie, știu).”

Până în 2017, a reușit să încaseze mai mult de 2 milioane de lire sterline după impozitare.

El a adăugat: “În această perioadă, încercam să învăț cum să “trăiesc din dobânzi”, să ies din acel rollercoaster nebunesc, să investesc în mod responsabil.

“Am înghesuit totul într-un portofoliu simplu de trei fonduri bazate pe indici de acțiuni americane/acțiuni străine/obligațiuni”.

scroll to top