Închide

Salonul Auto de la Geneva: organizat în 2021 doar cu jurnaliști

Avatar
968629l 1000x640 B F71fe9db

Foto: Automarket.ro

Timp de citire: < 1 minut

Salonul Auto de la Geneva ar putea fi organizat în 2021 pe o durată de trei zile și cu acces doar pentru jurnaliști, potrivit unor informații neoficiale. Anterior, organizatorii evenimentului au transmis că evenimentul riscă nu aibă loc din cauza lipsei de finanțare.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată în contextul pandemiei de coronavirus, iar organizatorii au anunțat ulterior că următoarea ediție ar putea avea loc abia în 2022 ca urmare a dificultăților financiare, conform Automarket.

În absența fondurilor, organizatorii au spus că este foarte posibil ca Salonul Auto de la Geneva să nu mai poată avea loc deloc, întrucât compania riscă să intre în lichidare.

Potrivit unor informații neoficiale de ultimă oră, salonul ar putea, totuși, să aibă loc anul viitor, însă într-un cadru foarte restrâns, cu acces exclusiv pentru jurnaliști și pe o perioadă de doar trei zile, față de cele două săptămâni obișnuite.

În noul format hibrid, evenimentul ar putea să aibă atât lansări de modele cu prezență fizică, cât și prezentări online ale unor producători.

Organizatorii ar fi trimis deja oferte către constructorii auto, însă nicio companie nu a confirmat participarea până acum.

scroll to top