Închide

Saudiții de la Al-Hilal, gata să-l facă pe Messi cel mai bine plătit fotbalist din lume pentru a-l transfera

Avatar
Messi Vs Nigeria 2018

Sursă foto: Кирилл Венедиктов, CC BY-SA 3.0 GFDL, via Wikimedia Commons

Timp de citire: < 1 minut

Leo Messi (35 de ani) a intrat în ultimele luni de contract cu PSG și nu duce lipsă de oferte. Argentinianul este dorit în Arabia Saudită, la Al-Hilal, în timp ce Inter Miami, echipa lui David Beckham, dar și Barcelona, stau la pândă, informează Sport.ro.

Al-Hilal, gata să facă orice pentru a-l transfera pe Leo Messi

Al-Hilal este gata să-i facă o ofertă de nerefuzat lui Leo Messi, pentru a-l aduce în luptă directă cu rivalul Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Potrivit Sportsmole, saudiții vor să-l facă pe Messi

”cel mai bine plătit fotbalist din lume”,

pentru a-l convinge să joace pentru echipa lor.

În prezent, cel mai bine plătit fotbalist din lume este Cristiano Ronaldo (38 de ani), care încasează un salariu anual de 200 de milioane de euro la Al-Nassr, cu care a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate.

În acest sezon, Leo Messi este printre cei mai eficienți jucători ai celor de la PSG. Dacă în primul sezon la Paris evoluțiile sale au fost mult sub așteptări, acum sud-americanul a marcat 18 goluri și a bifat 17 assist-uri în 32 de partide, în toate competițiile.

Problema cu care se confruntă PSG pentru reînnoirea înțelegerii cu Lionel Messi

Cluburile din Ligue 1 întâmpină anumite obstacole pentru noi transferuri și prelungirea contractelor din cauza regulilor fair-play-ului financiar, cel mai afectat fiind PSG.

Anul trecut, campioana Franței a primit o amendă de 8,6 milioane lire sterline, iar L’Equipe scrie că ar trebui să-i reducă salariul lui Lionel Messi cu 740.000 lire sterline pe săptămână pentru a se încadra într-un anumit buget.

scroll to top