Închide

Signal testează o funcție de plăți care permite trimiterea criptomonedelor către cunoscuți

Avatar
cryptocurrency, security, c clamp

Fotografie de WorldSpectrum pe Pixabay

Signal a anunțat marți că testează un nou sistem de plăți peer-to-peer în versiunea beta a aplicațiilor sale, potrivit The Verge.

Numită în mod corespunzător Signal Payments, noua funcție acceptă acum un singur protocol: portofelul MobileCoin și criptomoneda MOB. MobileCoin are o relație strânsă cu cofondatorul și CEO-ul Signal, Moxie Marlinspike, care a consiliat compania înainte de cea mai recentă rundă de finanțare anunțată luna trecută.

Primul protocol de plăți pentru care am adăugat suport este o rețea de plăți axată pe confidențialitate numită MobileCoin, care are propria sa monedă, MOB, a scris Jun Harada, șeful dezvoltării și comunicării Signal, într-o postare pe blog. Ca întotdeauna, obiectivul nostru este să păstrăm datele dvs. în mâinile voastre, mai degrabă decât ale noastre; Designul MobileCoin înseamnă că Signal nu are acces la soldul dvs., la istoricul tranzacțiilor complete sau la fonduri. De asemenea, vă puteți transfera fondurile în orice moment dacă doriți să treceți la altă aplicație sau serviciu.

Compania spune că funcția este, deocamdată, disponibilă doar în Marea Britanie, iar cei care se califică se pot înscrie la MobileCoin și pot accesa caracteristica prin Signal beta.

Aceasta este o caracteristică beta într-o versiune beta, dar pentru cei din Marea Britanie care trăiesc la limită, vă rugăm să ne ajutați să testăm și să oferim feedback, scrie Harada.

scroll to top