Închide

Simionca, PMP: “Noile măsuri fiscale nu aduc nimic bun. Împing antreprenorii spre zona gri”

Avatar
Ionut Simionca Pmp
Timp de citire: < 1 minut

Modificările fiscale pe care le-a introdus Guvernul Ciucă nu fac nimic pozitiv, ci doar pun o povară pe spatele antreprenorilor, a declarat Ionuț Simionca, secretarul general al PMP, vineri, la B1 TV. Secretarul general al PMP a criticat măsurile fiscale pe care le-a adoptat Guvernul.

„Eu mă pun în logica oamenilor de afaceri. Poți să distrugi atâtea sute de mii de firme, de IMM-uri? Poți prin măsurile fiscale pe care le iei să lași atâția oameni fără locuri de muncă, de exemplu, pe contractele part-time, pe contractele cu zilierii? Poți să iei măsurile acestea împotriva românilor și împotriva mediului privat?”, a întrebat retoric Ionuț Simionca.

„Aceste modificări aduse de actualul Guvern nu fac altceva decât să împingă antreprenorii să intre în economia gri, să nu zic la negru (…). Toate aceste modificări duc doar înspre a scăea colectarea înspre stat și plata înspre stat și aduc economia într-o zonă gri sau chiar neagră, economia la negru. Aceste modificări nu fac nimic pozitiv, nu aduc bani la bugetul de stat, nu aduc bani, doar pun o povară pe spatele antreprenorilor și îi pun într-o situație în care să aleagă ori să facă afaceri, mai așa, în zona gri, ori să închidă, că despre asta vorbim”, a mai spus el.

scroll to top