Închide

Simona Halep a aterizat pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj, pregătită pentru Sports Festival

Avatar
287230120 5021100274685784 4280130988046000623 N

Foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Timp de citire: 2 minute

Simona Halep a aterizat, vineri, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj. Simona va participa astăzi la meciul de retragere al lui Horia Tecău, din cadrul Sports Festival, cel mai important eveniment din România dedicat sportului.

Ieri a început, la Cluj-Napoca, a treia ediție a Sports Festival, cel mai important eveniment din România dedicat sportului.

Evenimentul zilei: Meciul de retragere al lui Horia Tecău

Vineri va avea loc primul mare eveniment organizat în cadrul Sports Festival 2022: meciul de retragere al lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt. Show-ul va fi un mix neconvențional de meciuri, cu accent pe spectacol! Meciul-vedetă îi va avea în aceeași echipă de dublu mixt pe Simona Halep și pe Horia Tecău!

Alături de ei vor fi fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt și Andrei Pavel. Noua surpriză a serii este Bethanie Mattek Sands care se alătură super-evenimentului dedicat lui Horia Tecău. Bethanie este fosta parteneră de dublu-mixt a lui Horia, cea cu care a câștigat Australian Open. Toți invitații vor juca alături de marele tenismen român, pe terenul amenajat în BT Arena.

Evenimentul se anunță a fi un super-show cu multe surprize și momente artistice. Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, vor susține un număr de acrobații simbolic intitulat ”Am avut un vis de pace”. Trupa Ok World Wide, formată din românii care de pe străzile Londrei, au ajuns staruri internaționale de street dance și bagjump acrobatics, va susține un super număr de street dance.

Super-show-ul dedicat lui Horia Tecău va avea loc pe terenul de tenis amenajat în BT Arena și va începe la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

În același timp, în zona zero a festivalului, la scena de pe platoul Cluj Arena, vor avea loc clase la scenă, provocări la mișcare oferite de cluburile sportive locale, iar de la ora 20.00, concertul cu Olivia Addams. La toate aceste activități accesul publicului este gratuit.

 

scroll to top