Închide

Telegram a lansat primul său abonament

Avatar
application, telegram, message

Fotografie de Vic_B pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Telegram Premium oferă upload pentru fişiere mai mari, download-uri mai rapide şi alte funcţii suplimentare pentru un abonament lunar de 5 dolari pe lună.

Aşa cum anunţa în urmă cu câteva săptămâni, Telegram a lansat un abonament care oferă funcţii suplimentare, promiţând că acesta nu va avea un impact negativ asupra funcţionalităţii oferite celorlalţi utilizatori.

Potrivit news.ro, pentru 5 dolari pe lună, abonaţii vor putea trimite fişiere de până la 4GB, în loc de 2GB, cât au voie restul utilizatorilor şi cât era limita generală până acum.

Acelaşi abonament va oferi şi download-uri mai rapide pentru plătitori, însă Telegram nu a oferit detalii în acest sens, astfel că nu se ştie exact ce viteze vor avea abonaţii şi care este diferenţa faţă de viteza normală.

Abonamentul Premium va aduce şi alte beneficii, principiul fiind dublarea capacităţilor oferite pentru ceilalţi utilizatori. De exemplu, abonaţii vor putea urmări până la 1.000 de canale (în loc de 500 cât au voie restul utilizatorilor), pot crea până la 20 de link-uri publice cu t.me (în loc de 10), pot salva până la 400 de GIF-uri ca favorite (în loc de 200) etc.

În fine, abonaţii nu vor mai vedea mesajele sponsorizate ce apar în canalele publice de discuţii şi pot schimba pictograma aplicaţiei.

Cu ocazia lansării abonamentului Premium, Telegram a anunţat că se bucură în prezent de 700 de milioane de utilizatori care folosesc serviciul cel puţin o dată pe lună.

scroll to top