Închide

Tronsonul A3 care conectează aeroportul e aproape gata. Deschiderea circulației, anul acesta!

Avatar
Autostrada Targu Mures

Foto: news.ro

Timp de citire: < 1 minut

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, miercuri, că se lucrează bine pe autostrada care va face conexiunea dintre Târgu Mureş şi aeroportul acestui oraş, stadiul lucrărilor fiind la peste 70%.

”Avans bun pe şantierul A3 Transilvania dintre Târgu Mureş şi aeroport. Se lucrează bine pe autostrada care va face conexiunea dintre Tg. Mureş şi aeroportul acestui oraş, ca dovadă că stadiul lucrărilor a ajuns acum la peste 70%. Segmentul de aproximativ 10 km face parte din Autostrada Transilvania Tg. Mureş – Cluj Napoca – Oradea”, a scris, mirecuri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Potrivit ministrului se fac lucrări pe toate fronturile: se aşterne stratul final de uzură; se lucrează la finalizarea podurilor şi pasajelor (sunt 9, în total); şi la semi-nodul rutier de la Ungheni + cele 2 sensuri giratorii prin care proiectul se conectează la Municipiul Tg. Mureş.

”Proiectul început în iulie 2020 va fi gata până la finalul anului – îmbucurător, înainte de termen”, a mai anunţat ministrul, citat de news.ro.

scroll to top