Închide

Un producător de genți și accesorii din PET-uri reciclate obține o finanțare consistentă

Avatar
Kind Bag New

Foto: Pinterest

Timp de citire: < 1 minut

Producătorul britanic Kind Bag a anunțat închiderea unui împrumut de 250.000 de lire sterline pentru a sprijini creșterea afacerii sale „durabile” de dezvoltare a accesoriilor. Compania din East London creează genți și sacoșe fabricate din sticle de plastic 100% reciclate, în încercarea de a îmbrățișa moda circulară, subliniind în același timp atât funcționalitatea, cât și frumusețea, anunță Fashion United.

Produsele sale includ rucsacuri, genți, sacoșe reutilizabile, despre care compania spune că sunt 100% reciclabile și emit mai puțin CO2 decât sacoșele din bumbac.

Într-un comunicat citat de Fashion United, marca a menționat că, până în prezent, a salvat trei milioane de sticle de plastic să nu ajungă în gropile de gunoi sau în ocean.

Kind Bag a declarat că intenționează să devină „un brand de accesorii lider”, folosind împrumutul de la Triodos Bank UK pentru a ajuta la accelerarea creșterii sale. Finanțarea va fi folosită și pentru a-și extinde echipa, pentru a investi în marketing și pentru a-și dezvolta gama de genți prin dezvoltarea de noi produse.

Compania condusă exclusiv de femei se mândrește deja cu o prezență puternică în Marea Britanie, cu listări la retaileri precum Selfridges, Waterstones și Anthropologie. De asemenea, exportă în peste 25 de țări de pe glob. 

scroll to top