Închide

Vânzările Skechers, în al patrulea trimestrul au crescut cu 24,4 la sută

Avatar
Skechers

Foto: SourcingJournal.com

Timp de citire: 2 minute

Vânzările din al patrulea trimestru la Skechers au crescut cu 24,4% ca urmare a unei creșteri de 9,8% a vânzărilor interne și a unei creșteri de 34% a vânzărilor internaționale.

Creșterea internă și internațională a fost determinată de creșteri atât în ​​comerțul cu ridicata, cât și în cel direct către consumatori, cea mai mare îmbunătățire fiind atribuită angro internațional. Vânzările totale ale companiei au crescut cu 24,5 la sută.

Câștigurile din operatiuni au crescut cu 35,4 milioane de dolari la 93,1 milioane de dolari, în creștere cu 61,2 la sută. Profitul net a fost de 402,4 milioane de dolari, iar profitul pe acțiune diluat a fost de 2,56 dolari, în timp ce câștigul pe acțiune diluat ajustat a fost de 43 de cenți.

„Concentrarea Skechers asupra furnizării tehnologiei de confort caracteristică în produsele noastre a dus la vânzări record în 2021”, a început Robert Greenberg, directorul executiv al Skechers, adăugând: „Noi credem că realizările noastre în 2021, inclusiv mai multe lansări de produse noi axate pe confort și mai departe, extinderea amprentei noastre globale, poziționează Skechers pentru o creștere continuă spre obiectivul nostru de 10 miliarde de dolari în vânzări.”

Vânzările din al patrulea trimestru au crescut pe toate segmentele, cu creșteri la comerțul cu ridicata intern de 4,6 la sută, la comerț cu ridicata internațional de 30,1 la sută și la nivelul direct către consumatori de 30,3 la sută, potrivit Fashion United.

Creșterile internaționale angro au fost determinate de creșterea de 123,5% a vânzărilor la distribuitori, 61,3% în Europa și 8,6% în China. Îmbunătățirile vânzărilor directe către consumatori au rezultat din creșterea în magazinele interne și internaționale de vânzare cu amănuntul, determinată de o creștere de două cifre a prețului mediu de vânzare, rezultată din promoții reduse și prețuri mai mari.

Vânzările comparabile direct către consumator au crescut cu 21,1 la sută, determinate de o creștere de 15,2 la sută pe plan intern și de 35,5 la sută la nivel internațional.

Vânzările pe întregul an au crescut cu 36,7%, reflectând o creștere de 33,4% a vânzărilor interne și o creștere de 39% a vânzărilor internaționale, cea mai mare contribuție derivată din creșterea internațională angro.

Vânzările au crescut pe toate segmentele, cu creșteri la comerțul cu ridicata intern de 27,6 la sută, la comerț cu ridicata internațional cu 34 la sută și direct către consumator cu 50,2 la sută, pe măsură ce impactul Covid-19 a continuat să se diminueze.

Pentru primul trimestru al anului 2022, compania crede că va realiza vânzări între 1,675 miliarde de dolari și 1,725 ​​miliarde de dolari. În plus, compania se așteaptă să realizeze vânzări între 7 miliarde de dolari și 7,2 miliarde de dolari.

scroll to top