Închide

Veniturile din al doilea trimestru la Under Armour, neschimbate

Avatar
a computer store with a large logo on the wall

Fotografie de Kyle Bushnell pe Unsplash

Timp de citire: 2 minute

Veniturile din al doilea trimestru la Under Armour au rămas neschimbate și au scăzut cu 1% față de anul precedent, la 1,6 miliarde de dolari, transmite Fashion United.

Pentru anul fiscal 2024, veniturile sunt de așteptat să scadă cu 2 până la 4 procente față de așteptările anterioare de constantă până la o ușoară creștere, marja brută este de așteptat să crească cu 100 până la 125 de puncte de bază, veniturile din exploatare și veniturile diluate pe acțiune rămân neschimbate la 310. milioane până la 330 milioane de dolari și, respectiv, 47 de cenți până la 51 de cenți.

„Rezultatele noastre din al doilea trimestru, în special profitabilitatea, ne-au depășit așteptările. În consecință, ne menținem veniturile din exploatare pentru anul fiscal 2024 și perspectivele EPS, chiar dacă ne scădem așteptările privind veniturile în primul rând ca răspuns la provocările din America de Nord din jumătatea din spate a anului.” a spus președintele și CEO-ul Under Armour, Stephanie Linnartz.

Revizuirea rezultatelor Under Armour din Q2

Veniturile angro ale companiei au scăzut cu 1%, până la 940 de milioane de dolari, iar veniturile directe către consumatori au crescut cu 3%, până la 596 de milioane de dolari, datorită unei creșteri de 2% a veniturilor din comerțul electronic, care a reprezentat 35% din totalul afacerilor directe către consumator în trimestru și o creștere de 4% a veniturilor din magazinele deținute și operate de companie.

Veniturile din America de Nord au scăzut cu 2%, până la 991 milioane de dolari, iar veniturile internaționale au crescut cu 5% sau 3% neutre la 573 milioane de dolari. În afacerile internaționale, veniturile au crescut cu 9% sau 4% neutre în EMEA și cu 3% sau 7% neutre în Asia-Pacific. Veniturile au scăzut cu 8 la sută sau cu 19 la sută, neutră în valută în America Latină.

Veniturile din articole de îmbrăcăminte au crescut cu 3%, până la 1,1 miliarde de dolari, veniturile din încălțăminte au scăzut cu 7%, până la 351 de milioane de dolari, iar veniturile din accesorii au crescut cu 3%, până la 114 milioane de dolari.

Marja brută pentru trimestrul a crescut cu 260 de puncte de bază la 48 la sută, venitul operațional a fost de 146 milioane de dolari, venitul net a fost de 110 milioane de dolari și câștigul diluat pe acțiune a fost de 24 de cenți.

scroll to top