Închide

Vești mai bune de la benzinării. Prețurile combustibililor la pompă, pe tobogan

Avatar
Benzina Italia

Foto: https://www.gazetaromaneasca.com/

Timp de citire: < 1 minut

Șoferii primesc vești bune la finalul acestui an, după ce prețurile combustibililor au început să scadă și să revină ușor-ușor la valorile de dinaintea izbucnirii războiului din Ucraina.

La începutul acestui week-end prețurile scăzuseră din nou față de valorile înregistrate spre finalul săptămânii. Astfel, sâmbătă, un litru de benzină era 6,37 lei pe litru și un litru de motorină era 7,49 lei, potrivit antena3.ro.

Prețurile la pompă, pe tobogan

Se pot observa scăderi semnificative în ceea ce privește prețul la pompă, asta după ce la începutul săptămânii un litru de benzină era 6,83 de lei, iar un litru de motorină aproape 8 lei.

Valorile au scăzut cu aproximativ 0,50 bani, iar analizând situația la nivelul ultimelor 30 de zile scăderea este de 12%, ceea ce înseamnă că pentru un plin de 50 de litri de benzină șoferii plătesc acum cu aproape 50 de lei mai puțin decât o făceau în urmă cu o lună.

Când vine vorba pentru un plin de 50 de litri de motorină, șoferii plătesc și cu peste 55 de lei mai puțin decât acum 30 de zile.

scroll to top