Închide

VIDEO Câinele multiplului campion Lewis Hamilton, personajul celei mai în vogă reclame în UK

Avatar
Hamilton Roscoe Reclama

Foto: captura video wtf1.com

Timp de citire: 2 minute

În Marea Britanie este o vorbă: îți poți da seama că a început perioada Sărbătorilor de iarnă atunci când apare un câine într-o reclamă. Cu toate acestea, nu este vorba de un câine oarecare, ci de Roscoe – cel mai emblematic prieten cu patru picioare din padocul Formulei 1. Acesta este vedeta unei noi reclame pentru serviciul livrărilor de mâncare Zapp.

În videoclip, stăpânul lui Roscoe, Lewis Hamilton, îi oferă o conversație video rapidă pentru a-l anunța că sezonul de Formula 1 s-a încheiat și că este în drum spre casă. Roscoe folosește apoi aplicația Zapp, în care septuplul campion este investitor, pentru a organiza o petrecere de “Bun venit acasă!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ Zapp ⚡️ (@tryzapp)

“Să o spunem pe cea dreaptă, unele dintre interpretările pe care le vedem la Roscoe ne fac să ne dorim să inițiem o campanie cu premii pentru cea mai bună interpretare a unui animal la Oscaruri”, spun jurnaliștii britanici.

Reclama face parte dintr-un lung șir de reclame în care au apărut piloți de Formula 1. Cine ar putea uita incredibila reclamă McLaren Mercedes “Orice poți face tu, eu pot face mai bine”, care i-a avut ca protagoniști pe Lewis Hamilton și Fernando Alonso în 2007?

Serios, dacă nu ați văzut-o, urmăriți-o chiar acum. Cu un final de excepție pentru iubitorii Formulei 1 ;)

În ceea ce-l privește pe Roscoe, credem că îl așteaptă un viitor strălucit în cariera de actor. Să facă astfel de reclame pare să-i fie simplu precum o plimbare în parc.

Iar noi, iubitorii Marelui Circ, vom lătra la lună până în martie când se va relua Campionatul Mondial de Formula 1.

scroll to top