Închide

WhatsApp a lansat oficial aplicaţia nativă de Windows. Cu ce diferă de versiunea web?

Avatar
How To Install Whatsapp On Pc Windows 11

foto: windowsdigitals.com

Timp de citire: < 1 minut

După mai bine de un an de teste, aplicaţia WhatsApp de sine stătătoare pentru Windows iese din beta şi poate fi folosită de toţi utilizatorii.

WhatsApp şi-a lansat oficial aplicaţia nativă de Windows, după ce aceasta a fost disponibilă până acum doar ca o variantă beta. Noua versiune poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii din Windows 10 şi Windows 11, Microsoft Store, anunță news.ro.

Noua aplicaţie nu diferă mult ca design şi funcţionalitate de versiunea web, disponibilă şi până acum. Arată ceva „mai curat” şi răspunde mai bine la comenzi, însă, în principiu, nu există diferenţe majore.

Marele avantaj al aplicaţiei WhatsApp de Windows este funcţionarea independentă. După logarea iniţială, utilizatorul nu mai trebuie să ţină telefonul online pentru a sincroniza aplicaţia mobilă cu cea de Windows.

Asta pentru că noua aplicaţie beneficiază de tehnologia multi-device la care cei de la WhatsApp lucrează de multă vreme. Până la patru dispozitive pot fi folosite în paralel, fără a pierde criptarea datelor.

WhatsApp are în lucru şi o aplicaţie nativă de macOS, care se află acum în beta.

scroll to top