Închide

12 rute spre și dinspre 4 aeroporturi românești vor fi scoase din programul de iarnă al Wizz Air

Avatar
Wizzair plane

Fotografie de Yunus Erdogdu pe Pexels

Timp de citire: < 1 minut

Compania low-cost maghiară Wizz Air a anulat zborurile pe care le programase să fie operate în sezonul de iarnă 2023/2024, pe 12 rute aeriene spre și dinspre patru aeroporturi din România, anunță publicația de specialitate Boarding Pass.

De la finalul lunii octombrie 2023, Wizz Air nu va mai zbura din București spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmö (Suedia) și Santander (Spania).

De asemenea, compania renunță, tot de la finele lunii octombrie 2023, și la zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), dar și la una dintre rutele operate din Timișoara, cea spre aeroportul din Treviso (Italia).

Wizz Air face ajustări și rețelei de rute a bazei operaționale din Cluj Napoca. Tot de la sfârșitul lunii octombrie, aceasta va înceta să mai zboare spre Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia).

În plus, zborurile companiei low-cost dintre Craiova și capitala Italiei sunt operate pe aeroportul Ciampino din Roma (Italia), însă din noiembrie 2023 vor fi operate de pe aeroportul Fiumicino.

În ultimele luni Wizz Air a anulat definitiv mai multe rute spre și dinspre aeroporturi din România, însă este neclar dacă aceste rute vor fi reluate în vara anului 2024 sau nu.

De asemenea, este neclar motivul care a stat la baza deciziei companiei low-cost de a anula zborurile pe cele 12 rute din România de la finale lunii octombrie 2023, mai precizează publicația citată.

scroll to top