Închide

ALDE: PIB-ul scade cu 12,3% de la un an la altul, dar Florin Cîțu visează cai verzi pe pereți

Avatar
Cai Verzi Pe Pereti By Ansheen

Foto: DeviantArt

Timp de citire: < 1 minut

Reprezentanţii ALDE au acuzat că Florin Cîţu „visează cai verzi pe pereţi”, în timp ce datele INS arată că Produsul Intern Brut a înregistrat în trimestrul II al acestui an o scădere de 12,3%, comparativ cu trimestrul I al anului 2020, iar în comparaţie cu trimestrul II din 2019 o scădere de 10,5%., neamintind, totuși, nimic despre pandemia de coronavirus și noua criză economică globală.

„PIB se prăbuşeşte, Cîţu se laudă cu măsurile luate! În vreme ce INS arată că Produsul Intern Brut a înregistrat în trimestrul II al acestui an o scădere de 12,3%, comparativ cu trimestrul I al anului 2020, iar în comparaţie cu trimestrul II din 2019 o scădere de 10,5%, Florin Cîţu visează cai verzi pe pereţi. Economia continuă să scadă, iar V-ul domnului Cîţu se transformă mai degrabă într-un U”, arată ALDE într-o postare făcută marţi pe pagina de Facebook a partidului.
Sursa citată precizează că cu un astfel de ministru de Finanţe direcţia României este sigură şi anume „spre dezastru”.
„Cu toate acestea, Florin Cîţu se laudă pentru măsurile luate! Adică, mai pe scurt, dl Cîţu se laudă că a dărâmat economia României în timpul mandatului său. Pe ce lume trăiţi? Cu asemenea ministru de Finanţe direcţia e una singură: spre dezastru!”, conchide sursa menţionată.
scroll to top