Închide

Amazon optimizează rețeaua de livrări pentru o livrare mai rapidă și reducerea costurilor

Avatar
guinea pig, amazon, delivery

Fotografie de macminer pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Amazon.com Inc a declarat că și-a optimizat rețeaua de livrare în urma pandemiei COVID-19, ceea ce îi permite să crească viteza de livrare și să reducă costurile, reducând totodată emisiile de carbon ale gigantului comerțului electronic, potrivit Reuters.

Retailerul online a declarat sâmbătă că a redus timpii de livrare, și-a remodelat sistemul de gestionare a inventarului, precum și capacitățile de căutare pentru a arăta clienților articolele cele mai apropiate de ei, ceea ce a dus la faptul că produsele ajung la cu 12% mai puține puncte de contact înainte de a fi livrate.

Într-o perioadă în care cererea consumatorilor este slabă, Amazon și alți retaileri online au făcut, de asemenea, eforturi pentru a reduce costurile de livrare la domiciliu și de returnare.

Săptămâna aceasta, Amazon a anunțat că oferă clienților din SUA 10 dolari pentru a ridica o achiziție, în loc să o expedieze la domiciliu. În timp ce compania strânge cureaua după o perioadă de creștere explozivă, a făcut numeroase demersuri pentru a reduce costurile legate de livrare în întreaga companie.

scroll to top