Închide

Amazon va vinde vehicule Hyundai online începând cu 2024

Avatar
White car parked in the garage

Fotografie de Hyundai Motor Group pe Pexels

Timp de citire: < 1 minut

Amazon va începe să vândă online vehicule Hyundai pe piaţa din Statele Unite, începând de anul viitor, potrivit unui anunţat al celor două companii, citate de Reuters.

Clienţii vor putea cumpăra, echipa şi cumpăra o maşină de pe Amazon.com şi vor putea programa livrarea printr-un dealer Hyundai local, au spus companiile.

Acordul este o dezvoltare a unei înţelegeri anunţate în urmă cu doi ani, de extindere a showroom-ului digital Hyundai pe Amazon.com, permiţând clienţilor să configureze un vehicul, să calculeze preţul şi să găsească un dealer pentru a finaliza vânzarea.

Hyundai a înfiinţat primul său showroom digital pe Amazon în 2018. Cea mai recentă versiune a fost anunţată la Salonul Auto de la Los Angeles.

Noul acord va permite, de asemenea, cumpărătorilor de vehicule Hyundai noi ca din 2025 să acceseze asistentul vocal Alexa al Amazon din maşinile lor.

”Parteneriatul cu una dintre organizaţiile cele mai centrate pe clienţi din lume deblochează oportunităţi incredibile, pe măsură ce continuăm să ne extindem portofoliul, să ne creştem reţeaua de vânzări, să trecem la electrificare şi să realizăm viitorul mobilităţii inteligente”, a declarat CEO-ul Hyundai Motor, Jay Chang, într-o declaraţie.

scroll to top