Închide

Amendă și atât?! Angajat la ocol silvic, acuzație privind 43 de furturi de lemne

Avatar
Lemn De Foc Copyright Foto Contactati Info@afaceri.news

Copyright foto: contactati info@afaceri.news

Timp de citire: < 1 minut

Un angajat al unui ocol silvic privat din Sălaj a efectuat 43 de transporturi ilegale, în a doua jumătate a anului 2023, iar în urma unor controale, a fost prins de oamenii legii.

Bărbatul de 53 de ani din comuna Marca, din județul Sălaj, a efectuat 43 de transporturi ilegale de material lemnos, în care a transportat 64 de metri cubi de lemne, anunță B1 TV.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol au constatat că, în perioada iulie – decembrie 2023, un bărbat de 53 de ani, din comuna sălăjeană Marca, angajat al unui ocol silvic, ar fi efectuat 43 de transporturi ilegale de material lemnos, în cadrul cărora ar fi transportat, în total, 64 de metri cubi de material lemnos, fără provenienţă legală”,

potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj.

Acesta a primit o amendă de 10.000 de lei, iar cei 64 de metri cubi de lemne, în valoare de 15.430 de lei, au fost confiscați.

Polițiștii au efectuat controale în perioada 6-17 februarie și au confiscat 292,24 de metri cubi de lemne, în valoare de peste 74.000 de lei. Aceștia au verificat patru firme și 53 de transporturi de material lemnos.

scroll to top