Închide

#AntreprenoRONline | De unde poți comanda cozonaci de Paști fără zahăr, raw-vegani sau fără gluten?

Avatar
Cozonac Cu Nuca Si Ciocolata

Foto: droetker.ro

Timp de citire: 2 minute

Hash Antreprenoronline Full

Paștele se apropie, iar pentru mulți mai e doar puțin peste o săptămână până la cel mai important eveniment creștin. Pentru ortodocși, puțin peste două săptămâni ne despart de Duminica Paștilor. Conform tradiției, cozonacii și pasca vor fi nelipsite de pe mesele românilor.

În acest context, există o cerere tot mai ridicată pentru produsele fără zahăr și cu un conținut scăzut de carbohidrați. Iată câteva locuri selectate de retail.ro din care putem comanda cozonaci de Paște fără zahăr și raw vegani.

Celesteria.ro – Cozonac și Pască Low Carb

De pe Celesteria.ro poți comanda cozonaci făcuți după o rețetă reinterpretată și cu un aport mai mic de carbohidrați. Aceștia conțin făină de migdale, cacao belgiană, dar și proteine de grâu. Sunt îndulciți cu eritritol și xylitol (stevia), iar prețul de achiziție pornește de la 120 lei/kg.

De asemenea, tot aici poți comanda și Pască, după aceeași rețetă cu conținut scăzut de carbohidrați și extract din frunze de stevia.

LaraSweets.ro – Cozonac Raw Vegan cu nucă

Pentru cei care preferă produsele raw vegane, pe LaraSweets.ro poți găsi o varietate de cozonaci din fulgi de ovăz, curmale, smochine și alte tipuri de ingrediente naturale, îndulciți cu miere.

Prețul de achiziție al unui cozonac raw vegan este de 170 de lei. Tot aici poți găsi și un pachet ofertă de doi cozonaci tradiționali (îndulciți cu stevia) la prețul de 205 lei.

Sweeteria.ro – Cozonac fără zahăr cu nucă și cacao

Sweeteria este un laborator care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali. Aceștia au o varietate de produse, pornind de la mic dejunuri până la gustări rapide și tartinabile.

Cozonacul de casă elaborat de Sweeteria.ro conține făină, ouă, unt, lapte, îndulcitor natural din Stevia. Livrarea are loc în 48 de ore de la inițierea comenzii, iar prețul unui cozonac este de 140 de lei.

PlăcinteCalde.ro – Cozonac cu cacao și nucă îndulcit cu stevia

Pe site-ul PlăcinteCalde.ro poți opta pentru o varietate de deserturi de casă, plăcinte, prăjituri și torturi. Cozonacii îndulciți cu stevia sunt realizați după rețeta clasică, iar prețul unui cozonac este de 85 de lei.

Rawmantic.ro – Panettone vegan cu portocale și cacao

Pe rawmantic.ro clienții pot opta pentru un panettone vegan artizanal. Produsul poate fi consumat și în perioada postului, întrucât nu conține ouă, lapte sau unt.

Acesta este elaborat cu portocală confiată, migdale, ulei de cocos, unt de cacao, stafide, merișor, portocală, lecitină de soia, zahăr de cocos și pudră de cacao. De asemenea, mai conține amaretto, cireșe și migdale. Prețul unui astfel de produs este de 189 de lei.

Celiaci.ro – Panettone fără gluten de la Schaer

Pentru cei cu restricții alimentare reieșite din intoleranța sau sensibilitatea la gluten, site-ul celiaci.ro secțiunea de magazin online oferă o variantă excelentă de cozonac italian fără gluten, creat în regiunea nordică Alto Adige (Tirolul de Sus), la fabrica din Bolzano.

***

Noul proiect #AntreprenoRONline își propune să prezinte câteva dintre cele mai reprezentative, interesante și inedite afaceri online românești deschise recent.

Hash Antreprenoronline Full

scroll to top