Închide

“Are You Gonna Go My Way” va răsuna pe scena principală Untold! O vedetă cu stea pe Hollywood Walk of Fame va veni la Cluj

Avatar
Lenny Kravitz

Foto: ticketmaster.com

Timp de citire: < 1 minut

Confirmare oficială de câteva minute pe contul de Facebook al Untold Festival! Noul deținător al unei stele pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame,  rockerul Lenny Kravitz, va concerta la Cluj vara aceasta, pe scena principală Untold. Muzicianul va lansa în 2024 un album nou, “Blue Electric Light”, disponibil din 24 mai 2024.

De pe noul album au fost deja extrase două single-uri, “TK421”, în octombrie 2023 şi “Human”, pe 22 martie 2024, care a avut premiera în celebra emisiune talk-show a lui Jimmy Fallon.

Lenny Kravitz  este într-o formă fizică și artistică de invidiat, deși împlineşte 60 de ani în acest an, dar în videoclipul “TK421” apare nud şi pare cu 30 de ani mai tânăr.

Muzicianul pregăteşte şi un turneu “Blue Electric Light Tour” şi începe pe 23 iunie, în Hamburg. Include şi opriri în Olanda, Belgia Franţa, Italia, Elveţia, Cehia, Polonia, Croaţia, Ungaria și…România!

UNTOLD Festival are loc între 8 şi 11 august 2024 la Cluj-Napoca. Lenny va fi în Bulgaria pe 6 august şi în Austria pe 11 august, deci concertul de la Cluj va fi pe 9 sau 10 august (vinerea sau sâmbăta) pe scena principală UNTOLD.

scroll to top