Închide

”Arena Babardelii” | Rămasă fără nume după prăbușirea FTX, arena lui Miami Heat primește un ajutor nesperat

Avatar
Bang Bros Center

Sursa foto: Bang Bros / Twitter.

Timp de citire: 2 minute

După prăbușirea financiară a gigantului industriei crypto FTX, arena echipei de baschet Miami Heat și-a pierdut sponsorul care îi dădea numele, deși contractul fusese semnat abia anul trecut și viza următorii 19 ani, în schimbul unei sume exorbitante: 135 de milioane de dolari. Echipa a anunțat vineri că este în căutarea unui nou partener care să dea numele arenei, iar ajutorul a venit de unde se aștepta mai puțin: un site pentru adulți, scriu spaniolii de la Marca în ediția de limbă engleză.

”Știrile referitoare la FTX și la afiliații săi sunt extrem de dezamăgitoare. Miami-Dade County (comitatul în care își are sediul echipa, n.n.) și Miami Heat iau măsuri imediate pentru a înceta legăturile de business cu FTX și vom colabora pentru găsirea unui nou partener pentru drepturile de denumire ale arenei”, potrivit unui comunicat al echipei de baschet, finalistă a Conferinței de Est în sezonul trecut din NBA.

Înainte ca înțelegerea dintre Miami Heat și FTX să fie parafată, site-ul pentru adulți Bang Bros oferise 10 milioane de dolari pentru drepturile de denumire, iar acum, cu problemele legate de iminentul faliment al FTX, Bang Bros a revenit și, potrivit unei postări pe Twitter, a anunțat că oferta lor este încă pe masă.

Ulterior, într-o altă postare, au devenit (și) mai expliciți:

”În lumina noutăților despre FTX, oferta noastră rămâne și suntem dispuși să achiziționăm drepturile de denumire pentru FTX Arena. Miami are nevoie de The Bang Bros Center!”.

Cei de la Miami Heat nu au răspuns public la noua ofertă, așa încât rămâne de văzut dacă vor lua în considerare posibilitatea de a-și denumi stadionul după un site porno. Fanii baschetului din întreaga lume par încântați de această posibilitate, unii fiind mai deschiși la idee decât alții.

scroll to top