Închide

Barcelona, ofertă foarte generoasă către Bayern München pentru Lewandowski

Avatar
Lewandowski Fifa The Best Award Ap

foto: AP

Timp de citire: < 1 minut

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a reiterat oferta sa şi a propus echipei germane Bayern München suma de 40 de milioane de euro, plus cinci milioane bonus, pentru transferul superstarului polonez Robert Lewandowski, au anunţat, miercuri, mai multe publicaţii, între care cotidianul german de mare titraj Bild.

După ce au propus 32 milioane euro, apoi 35, catalanii au trecut la un alt nivel de ofertă, iar jucătorul polonez a promis că va aştepta finalul negocierilor înainte de a lua o decizie, conform presei.

Conform Bild, Bayern ar cere 60 de milioane de euro pentru a-l lăsa să plece pe cel mai bun jucător al lumii în ancheta FIFA (2020 şi 2021), care mai are un an de contract cu Bayern.

Transferul lui Lewandowski, jucător care împlineşte în august 34 de ani, ar depinde, de asemenea, de o altă negociere în curs. Conform presei, Barcelona l-ar putea vinde pe olandezul Frenkie de Jong la Manchester United pentru 65 de milioane de euro şi ar avea astfel asigurată finanţarea pentru Lewandowski.

Atacantul polonez şi-a reiterat, recent, dorinţa de a pleca de la clubul german de fotbal Bayern München, dar a adăugat că nu vrea să forţeze nimic şi că aşteaptă găsirea celei mai bune soluţii pentru toată lumea.

scroll to top