Închide

BAT numește o româncă într-o importantă funcție de conducere la nivel european

Avatar
Glo Si Iqos

Cei doi mari concurenți de pe piața tutunului încălzit, glo și IQOS. Foto: Twitter

Timp de citire: 2 minute

British American Tobacco (BAT) o numește pe Alina Câmpanu la conducerea categoriei de produse care încălzesc tutunul pentru regiunea Europa Centrală și de Sud. Din această poziție, aceasta va conduce strategia de brand, portofoliul și platformele de marketing pentru brandul glo în România și Ucraina.

Alina Câmpanu face parte, de asemenea, din echipa de conducere extinsă a Ariei Europa Centrală și de Sud a BAT, care coordonează de la București operațiunile din România și alte 6 piețe din această zonă – Ucraina, Republica Cehă, Ungaria, Bulgaria, Slovacia și Moldova.

Noul senior manager al categoriei produselor care încălzesc tutunul lucrează în cadrul BAT din 2009 și s-a întors recent în România după ce a coordonat activitățile de brand ale sucursalei BAT din Marea Britanie și Irlanda de Nord.

„A ocupat roluri de coordonare ale mărcilor premium din portofoliul companiei și a fost un pionier care a experimentat noi strategii de marketing pentru categoriile de produse aflate în creștere”, potrivit anunțului făcut de companie, citat de Revista Progresiv.

Din noul său rol, Alina Câmpanu va fi responsabilă pentru continuarea obiectivului BAT de a oferi consumatorilor noi produse care pot înlocui țigaretele clasice.

„Sunt mândră că m-am întors în România și, de asemenea, sunt foarte entuziasmată de oportunitatea unică de a consolida prezența glo și de a contribui la creșterea acestei noi categorii prin dezvoltarea și extinderea inițiativelor noastre de marketing pe noi canale”, declară Alina Câmpanu, Senior Manager al categoriei produselor care încălzesc tutunul din cadrul British American Tobacco.

glo este cel mai nou produs care încălzește tutunul al companiei British American Tobacco și circa 200.000 de români dețin deja un dispozitiv glo, acesta fiind în strânsă concurență pe piața tutunului încălzit cu produsul IQOS, dezvoltat de cei de la Philip Morris22.

scroll to top