Închide

Benzina și motorina încep să se scumpească din nou. Vezi ultimele prețuri de pe piață

Avatar

Copyright foto: info@afaceri.news

Timp de citire: 2 minute

Tendința de creștere a prețului la pompă a benzinei și motorinei se menține și azi, 26 august 2022. Benzina standard în București își păstrează tendința de creștere astfel că prețul minim a ajuns la 7,42 lei la benzinăria Lukoil de pe str. Coralilor din Sectorul 1 în timp ce prețul maxim este de 7,60 lei la benzinăria Mol de pe Str. Râmnicu Vâlcea, nr. 12 din Sectorul 3.

Nici motorina nu stă pe loc, astfel că cea standard se vinde cu cel mai mic preț al zilei de 8,22 lei la benzinăria Lukoil de pe bd. Preciziei nr. 34 din Sectorul 6 în timp ce cel mai mare preț se regăsește la benzinăria OMV din str.Odai nr.147A, Sectorul 1 unde se vinde cu 8,38 lei pe litru.

Prețul motorinei a început să urce la pompă în ultimele zile iar azi, 25 august, exemplul este urmat și de benzină.

Prețul combustibililor în România au un traseu cel puțin curios, atunci când petrolul se ieftinește prețul la pompă stagnează cel mult însă iar explicațiile producătorilor sunt că ieftinirile nu se pot vedea imediat la pompe deoarece petrolul respectiv a fost achiziționat când era mai scump. În mod curios însă această regulă nu se mai aplică atunci când petrolul se scumpește pe piețele internaționale. Atunci prețul la pompă reacționează instantaneu.

Astfel, după ce ieri la stația Petrom din str. Herescu litrul de benzină era 7,38 lei (cel mai mic al zilei), azi, 25 august prețul a ajuns la 7,43 lei.

Cel mai mic preț al benzinei standard azi este 7.39 lei la Lukoil din str. Coralilor, sector 1 iar cel mai mare este 7.60 lei la stația Mol din Str. Râmnicu Vâlcea, Sector 3, la această stație ieri, prețul era 7,57 lei, anunță dcnews.ro.

Motorina standard ieri, cel mai mic preț era la Luk Oil unde se vindea cu 8,16 lei la benzinăria din str. Orhideelor nr. 4, azi, 24 august prețiu este 8,21 lei, tot tendință de creștere.

Cel mai mic preț al motorinei standard este la Petrom-ul de pe Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A unde litrul este 8,19 lei iar cel mai mare preț ajunge la 8,33 lei la benzinăria Mol din str. Str. Râmnicu Vâlcea, nr. 12, Sector 3.

scroll to top