Închide

Bosch a anunțat lansarea unui nou espressor complet automat

Avatar
Bosch 1

Foto: Bosch Home Appliance

Timp de citire: < 1 minut

Bosch Home Appliances, brandul premiat de electrocasnice, a anunțat lansarea unei noi linii de espressoare complet automate de blat, premiată la CES 2024 Innovation Award Honoree în categoria smart home. Producătorul spune că noul aparat de espresso complet automat din seria 800 oferă o gamă largă de opțiuni de băuturi din boabe de cafea proaspăt măcinate.

Aparatul dispune de sistemul Aroma Max, care combină patru inovații pentru o calitate constantă a cafelei. Acestea includ:

  • râșnița ceramică de lungă durată dezvoltată de Bosch,
  • o pompă de apă inteligentă pentru arome corpolente,
  • un încălzitor de debit inteligent pentru optimizarea temperaturii de preparare
  • o unitate de preparare de înaltă tehnologie pentru o aromă de cafea unică.

Aparatul include, de asemenea, Active Select Display, un ecran tactil de 5 inchi și un panou de control ușor de utilizat, pentru o pregătire ușoară a cafelei, care oferă control asupra setărilor de lapte, mărime și aromă.

Sistemul integrat Home Connect® permite consumatorilor să se bucure de peste 35 de opțiuni de băuturi prin intermediul Coffee World, comenzi back-to-back cu Coffee Playlist sau operațiuni cu comandă vocală, control de la distanță și diagnosticare.

“Acest produs este o dovadă a înțelegerii profunde a nevoilor consumatorilor și a angajamentului nostru față de tehnologia de ultimă generație pentru casă. Abia așteptăm să le prezentăm consumatorilor întreaga gamă Bosch în 2024.”,

a declarat Hannah Kühner, șefa regiunii de produse de consum la Bosch.

Aparatul a fost lansat deja în Statele Unite ale Americii, bucurându-se deja de succes, și va intra curând și în oferta marilor retaileri de electrocasnice din Europa, inclusiv România, anunță producătorul.

scroll to top