Închide

Bosch se așteaptă la vânzări de 3 miliarde de euro până în 2026

Avatar
Logo On A Wall 2 1600x900

Foto: bosch-thermotechnology.com

Timp de citire: < 1 minut

Software-ul este punctul focal esențial pentru viitorul industriei mobilității. În acest domeniu, Bosch oferă soluții și tehnologii de vârf, într-o manieră fără egal, pentru autovehiculele care devin tot mai dependente de software în toate aspectele lor. Aceste soluții cuprind computerele de bord pentru autovehicule, tehnologia cloud și semiconductori.

Bosch dispune de o expertiză semnificativă în această sferă, nu numai în dezvoltarea software-ului auto, ci și în producția hardware-ului necesar acestuia. Compania a înregistrat deja o creștere semnificativă în ceea ce privește calculatoarele destinate sistemelor de asistență a șoferului și a infotainmentului și prevede vânzări de 3 miliarde de euro până în 2026 numai din această sursă. Cu toate provocările și volatilitatea mediului economic, perspectivele pentru Bosch rămân pozitive în ansamblu, potrivit DcNews.

În domeniul Mobilității, se anticipează că vânzările vor înregistra o creștere semnificativă de zece procente în 2023, după ce se ajustează pentru efectele fluctuațiilor valutare. Această creștere include atât impactul factorului prețului, cât și o creștere semnificativă a volumului de vânzări.

La IAA Mobility 2023 din München, Dr. Stefan Hartung, președintele Consiliului de administrație Bosch, a subliniat că compania deține o expertiză deosebită în domeniul software-ului și o utilizează pentru a influența direcția viitorului mobilității. Tehnologia dezvoltată de Bosch va juca un rol crucial în transformarea autovehiculelor ghidate de software în realitate și va contribui la implementarea lor pe șosele.

Conform oficialului Bosch, „în viitorul mobilității definite prin software, nu doar hardware-ul va fi vital, ci și interacțiunea dintre software din diferite surse”.

scroll to top