Închide

BRK Financial Group este membru al Vienna Stock Exchange, începând de astăzi

Avatar
dollar, course, dollar exchange rate

Fotografie de geralt pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

BRK Financial Group (BRK) a devenit, începând de astăzi, membru de tranzacţionare al Vienna Stock Exchange, potrivit unui comunicat postat pe site-ul bursei austriece.

Calitatea de membru al Vienna Stock Exchange ne deschide oportunităţi mai multe şi mai bune de tranzacţionare şi ne menţine în linie cu ultimele tehnologii. Căutăm soluţii ce oferă cele mai bune servicii, iar Bursa de Valori din Viena este bine poziţionată să le ofere. Lansarea operaţiunilor de tranzacţionare la Viena este primul pas al proiectului nostru de listare a propriilor produse structurate pe pieţele regionale. Fiind unul dintre cei mai importanţi emitenţi de produse structurate şi furnizori de lichiditate din România, suntem mândri să intrăm pe pieţe noi, a declarat  Monica Ivan, CEO al BRK Financial Group.

Format în 1994, BRK Financial Group este unul dintre membrii fondatori ai Bursei de Valori Bucureşti. Este singurul broker listat din România şi joacă un rol cheie în dezvoltarea pieţei locale de capital. Incluzând BRK, în prezent 85 de bănci şi firme de investiţii sunt membri ai Vienna Stock Exchange (27 naţionali şi 58 internaţionali).

scroll to top