Închide

VIDEO – Burger King devine Burger Queen pentru a sponsoriza o echipă de fotbal feminin

Avatar
Burger Queen Steveage Fc Page 2020

Sursă foto: Adweek

Timp de citire: 2 minute

Dacă ați auzit vreodată de clubul de fotbal Stevenage, o echipă care concurează în Liga a doua, al patrulea nivel al sistemului ligii engleze de fotbal, cel mai probabil a fost datorită acordului de sponsorizare cu Burger King, scrie Adweek.

Susținerea echipei de către Burger King în 2019 a dus la cascadoria social media „Stevenage Challenge”, care i-a încurajat pe pasionații de jocuri să joace clubul în jocul FIFA EA Sports și să-și împărtășească rezultatele online.

Acum, echipa de forbal feminin Stevenage primește un tratament similar, iar Burger King își modifică chiar logo-ul pentru a susține incluziunea în sport. Brandul sponsorizează echipa feminină Stevenage FC în aceiași termeni, aceleași condiții și la același nivel, ca și echipa masculină.

A fost realizat și un spot video care arată semnul de intrare pe stadionul lui Stevenage și o tabelă de meci cu numele echipei versus diferiți inamici ai echipei – cum ar fi vizitatorii, vremea rea, pandemia, bugetul și cei care urăsc echipa. Textul afirmă: „A juca pentru Stevenage FC este greu. Să joci pentru echipa feminină nu ar trebui să fie mai greu.” Clipul se încheie cu o jucătoare care îmbracă noul tricou cu sigla Burger King schimbată în Burger Queen.

Noul logo va fi afișat pe echipamentul sportiv al echipei pe tot parcursul sezonului 2020-21, dar și pe canalele sociale ale Burger King pentru a sărbători lansarea sponsorizării. În plus, restaurantul Burger King din Stevenage (o localitate situată la 29 de mile de Londra) se transformă în noul Burger Queen.

“Echipa feminină se confruntă cu aceleași provocări și obstacole ca și echipa masculină și este corect să primească același sprijin de la marca noastră și o sponsorizare egală”,

a declarat Soco Nunez, director de marketing al Burger King UK.

Fanii pot comanda kitul în ediție limitată de pe site-ul Stevenage FC.

scroll to top